Fenniek Plomp

FENNIEK PLOMP

Malou over Fenniek

‘Fenniek luistert goed en bedenkt samen met jou praktische oplossingen die je in je dagelijks leven kunt gebruiken’

Drs. Fenniek Plomp (GZ-psycholoog) behandelt kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met emotionele problemen, gedragsproblemen en/of sociale problemen. Na haar afstuderen in 2005 was zij werkzaam op verschillende plekken binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en de jeugdzorg. Zij heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en jongeren die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt of bij wie sprake is van problemen in de seksuele ontwikkeling. Naast haar werkzaamheden voor Zipper & Plomp Psychologie is Fenniek werkzaam bij Accare kinder- en jeugdpsychiatrie.
‘Zonder oordeel en met oprechte interesse in wat de ander beweegt, help ik kinderen, jongeren en (jong)volwassenen bij het zoeken naar oplossingen voor hun problemen. Ik maak daarbij graag gebruik van de methodes cognitieve gedragstherapie en EMDR. Deze methodes passen goed bij wie ik ben; ze zijn concreet, praktisch en doelgericht’.

Meer informatie over opleidingen vindt u op LinkedIn

Malou Zipper

MALOU ZIPPER

Fenniek over Malou

‘Door het stellen van vragen doorgrondt Malou snel het probleem en brengt zij je tot inzicht en tot een oplossing die bij jou past’

GZ-psycholoog Malou Zipper (MSc) is ervaren in hulpverlening aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verscheidenheid aan klachten, zoals angst, depressie of gevoelens van overspannenheid. Na haar afstuderen in 2008 werkte zij bij enkele gerenommeerde psychologiepraktijken en bij orthopedagogisch behandelcentrum Ambiq. Momenteel is zij werkzaam bij HSK, waar ze volwassenen behandelt met problemen op diverse gebieden. Dit doet zij in combinatie met haar werkzaamheden voor Zipper & Plomp Psychologie. Malou staat vooral bekend om het toepassen van Cognitief Gedragstherapeutische Technieken en EMDR in de behandeling van haar cliënten.
‘Ik help mensen die problemen hebben in de omgang met anderen, zich angstig of somber voelen of te snel boos worden. Ook help ik mensen die klachten hebben overgehouden nadat zij nare ervaringen hebben meegemaakt. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de ander en ben nieuwsgierig naar wat een ander denkt en voelt. In mijn werk zoek ik samen met mensen naar oplossingen voor problemen die zij tegen komen. Hierbij ga ik uit van de sterke kanten van de ander. Ik denk dat iedereen zichzelf het beste kent en daarmee tot zijn eigen oplossing kan komen’.

Meer informatie over opleidingen vindt u op LinkedIn

Zipper & Plomp Psychologie is in het bezit van een kwaliteitsstatuut (ter inzage op de locaties). Malou en Fenniek zijn lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN), Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt), en de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP). Bekijk het LinkedIn-profiel van Malou of Fenniek voor meer informatie over hun opleidingen.

EMDR
VGCT
NVGzP

WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken bij Zipper & Plomp Psychologie? Stuur ons dan een bericht via de button ‘MAAK HIER JE AFSPRAAK’